Форум неформалів Chortkov-city

Железный бункер

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Железный бункер » Тестовый форум » Что там, за гранью жизни?

Что там, за гранью жизни?

Сообщений 31 страница 47 из 47

31

Готичне мистецтво було культовим по свому призначенню і релігійній тематиці. Воно зверталось до вищих божественних сил, вічності, християнському світогляду. Готи - це представники такої субкультури, яка базується і походить від таких стилів як PUNK,HEAVY METAL,Steampunk тощо. Ну шо Потворо,виходить, що ми БРАТИ!!!Не можна судити про готів як про окремий "вид", який тільки думає, що про смерть і життя після смерті.Це тема,яка насправді цікавить всіх нас...людей...ми просто нагадуємо про неї і оспівуємо її у свому баченні

СІРА ПОТВОРА написал(а):

Шановні готи! Нікого не хочу образити, але ви на основі свого ідеалістичного ставлення до смерті упускаєте одну думку: уявіть там ніц нема! Ні реінкарнації, ні якогось потойбічного життя! НІЧОГО! Просто так як сон, ти засинаєш і все нічого не відчуваєш! Не думали?? Отожбо й воно, бо вся ваша субкультура на цьому і тримаєть: інший світ, життя після смерті! Думки про то шо там ніц нема розвалять вашу субкультуру, але все-таки подумати про це варто! Можете це рахувати пргаматичною порадою від земних циніків-реалістів! Ага від нас, від панків!!))

0

32

Nightmare написал(а):

Люблю і ненавиджу водночас...Кожна тварюка вмирає наодинці

І шо то має означати??

Nightmare написал(а):

Це тема,яка насправді цікавить всіх нас...людей

Значить панки не люди, бо я знаю шо нас вона ні...уя не цікавить!!!!

0

33

Так,так...ви революціонери...хе :playful: ))))

СІРА ПОТВОРА написал(а):

Значить панки не люди, бо я знаю шо нас вона ні...уя не цікавить!!!!

0

34

Ця тема цікавить всіх. Потвора гонить.

0

35

Merlinus написал(а):

Ця тема цікавить всіх.

Гонять гівно по трубах!! І цікавить вона далеко не всіх!!Це раз два не обов"язково якщо панк то революціонер, щоб бути панком не обов"язково бути анархістом, треба просто думати своєю головою та позитивно впливати на людей що тебе оточують та не йти на поводку у всього суспільства!!!Ого ото я зарядив монолог!!!))))

0

36

За гранью жизни монолог про панків, ...червоне небо, шалений теплий вітерець, холодний дощ, зігниле листя, голі дерева, духів у чорних свитах і мою любу готику.

:tomato:

0

37

Bona_Mors написал(а):

За гранью жизни монолог про панків, ...червоне небо, шалений теплий вітерець, холодний дощ, зігниле листя, голі дерева, духів у чорних свитах і мою любу готику.

Не понял. Нет, оно красиво, но не понял...

0

38

А..може і не потрібно розуміти?... Та..знаєш, я останнім часом ще дивніша ніж завжди.

0

39

Може і не потрібно. Але ми такі. Ми все будем тягнутись до того...

0

40

Шановна,Сіра Потворо,кщо людина дурна то це на довго!!!
Ви видатний знавець субкультур!!!
Ви вск так знаєте,тому я вирішив подати Вашу кандидатуру на Нобілівську премію!
Просто розкажіть як проводите свій вільний час і перемога у Вас в кишені!

Отредактировано Dark God (2008-07-21 03:34:46)

0

41

Dark God написал(а):

Просто розкажіть як проводите свій вільний час і перемога у Вас в кишені!

Dark God написал(а):

кщо людина дурна то це на довго!!!

Люблю людей які криточно до себе ставляться!!!

Dark God написал(а):

Ви вск так знаєте,тому я вирішив подати Вашу кандидатуру на Нобілівську премію!

А я тебе на Шнобелівську!!! якщо таке там в пеклі існує!!!

най тебе мій вільний час не єбе!!! А в кишені в мене частіше за все п"ятка(не гривень) гагага!))))

0

42

Потвора, ну якщо ти панк, а ти напевно) панк, то наскільки я знаю, панкам має бути пофігу, що про них думає суспільство. То чо тобі все так не пофігу? Мені аж цікаво стало.
Чи хай мене це тоже "не єбе"?

0

43

Alien,не чіпай його!!!В нього комплекси неповноцінності)))))
Хоча які комплекси в панків???В них хіба що недостача!!!Мозків)))))))

0

44

Alien_ написал(а):

Потвора, ну якщо ти панк, а ти напевно) панк, то наскільки я знаю, панкам має бути пофігу, що про них думає суспільство. То чо тобі все так не пофігу? Мені аж цікаво стало.
Чи хай мене це тоже "не єбе"?

панкам ніколи нічого не було пофігу!! Це придумали тупа бидлота як от...а неважно!! Так мені срати на суспільство, бо я його небачу, але відповісти гниді, коли вона тебе до...ує то просто обов"язок!! А на рахунок останньої твоєї фрази, то ти більше чим права, краще думай про кров і шо там "за гранью смєрті"!!!

0

45

Dark God написал(а):

Хоча які комплекси в панків???В них хіба що недостача!!!Мозків)))))))

ти краще за свої мозги парся, бо ти я бачу також ними не "блєжчєш"!!!

0

46

Потвора,иди в жопу,а?Нихера ты не панк,ты одел маску панка,а в душе ты ж не панк.И в принципе мне противно с тобой общатся.

0

47

Alien_ написал(а):

отвора,иди в жопу,а?Нихера ты не панк,ты одел маску панка,а в душе ты ж не панк.И в принципе мне противно с тобой общатся.

Ти права в душі я добре емо!!!))))) як шо прoтивно спілкуватися, не спілкуйся!!!!Адіос!!!!

Отредактировано СІРА ПОТВОРА (2008-08-07 15:51:00)

0

Вы здесь » Железный бункер » Тестовый форум » Что там, за гранью жизни?

создать форум